söndag 26 oktober 2008

Kära seniorer!

Vi ledare har några gånger diskuterat hur vi på ett enkelt sätt ska kunna få ut information till er och har ju redan en mejllista. Någon gång pratade vi även om att vi kanske skulle kunna ha en blogg. Så nu testar vi det, för vi gissar på att de flesta använder en dator så gott som dagligen.

Tanken är väl att information inför möten och även inför annat läggs ut på bloggen. Detta betyder inte att det blir det enda sättet som information kommer spridas. För att detta ska funka måste folk läsa och om vi ställer frågor om t.ex. anmälan så gäller det att man svarar genom att kommentera. Har man inte svarat får vi ledare anta att man inte tagit del av informationen och vi måste därmed kontakta dessa på annat sätt.

Denna blogg skulle också kunna fungera som ett diskussionsforum där frågor som rör kåren, distriktet, förbundet, arrangemang eller i princip allt som rör scouting kan lyftas. Att skriva en kommentar tar inte så lång tid.

3 kommentarer:

  1. Alla tyckte det var en bra idé.
    Angående Baden så var det bara ledare kvar som inte hade varit det denna terminen och eftersom inte Sara kommer på onsdag så ska vi kolla med Andrée på fredag.

    SvaraRadera
  2. Jättekul att vi har en blogg!

    SvaraRadera